Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Nyheder

Det årlige AG Forgast møde blev afholdt i Kolding

15-10-2024 / Karen Vanderborght

Traditionen tro mødtes forgasterne og assistenterne fra vores Aktivitetsgrupper her til efteråret.

Alle forgasterne og assistenterne fra de forskellige Aktivitetsgrupper (AG'ere) var mødt op til mødet i Kolding, undtaget AG Isefjord, der desværre var forhindret. Fra bestyrelsen deltog 3 personer og alle fra sekretariatet var til stede.

Efter dejlig morgenmad bød Torben alle deltagerne velkommen og takkede for det fine fremmøde.

Dagsorden blev fremlagt og alle præsenterede sig og fortalte om hvordan det gik i de forskellige AG. Heldigvis kører stort set alle grupperne godt og alle har allerede et godt program for vinterens arrangementer. Dog er der brug for at enkelte forgaster får hjælp og det giver vi gerne, og vil opfordre medlemmer i FTLF til at byde ind med hjælp i deres respektive område. Kontakt din AG Forgast og tilbyd din hjælp.

Vi kunne også byde velkommen til Morten, Simon og Marianne, der er tiltrådt som forgaster/assistenter i Vestsjælland og Vestjylland. Vi håber, at FTLF'erne vil tage godt imod dem.

Vi havde et tema om, hvordan vi kan hjælpe med at øge antallet af medlemmer og hvordan AG kan hjælpe til. Forgasterne kom med mange gode forslag og dem sætter vi i søen. Vi vil også opfordre jer medlemmer til at finde nye FTLF medlemmer.

Vi talte om alle vores gode kurser, som bliver udbudt til AG – så hold øje med FTLF hjemmesiden og i medlemsbladet, hvor I kan se i hvilke dele af landet de bliver udbudt.

Vi fik gennemgået lidt nyt inden for Foreningsadministrationen, så vi Forgaster kan gøre brug af hjemmesidens muligheder – bl.a. udsende nyhedsmail, slå arrangementer op, m.m.

Bestyrelsen fortalte om nuværende status, fremtiden, planer og tiltag. Forgaster, kom under det punkt, med mange gode input, som bestyrelsen vil arbejde videre med.

Som altid er jeg altid optimistisk efter AG Forgast mødet, for der er virkelig god arbejdslyst og gåpåmod – så kære medlemmer: støt op om jeres Forgast og deres assistenter.

Torben W.R. Jensen

* På billederne ses forgasterne og assistenterne 😎⛵
** Referatet af mødet findes i Medlemsportalen under 'Downloads'.

Kom tættere på dine drømme om langturssejlads:

Om FTLF

Foreningens formål er at arbejde for kendskab til og muligheden for langturssejlads.

Klik her for at læse mere om FTLF

Seneste nyheder

Kontaktinformation

FTLF sekretariat
Gustav Wieds Vej 25
8000 Aarhus C

(+45) 86 18 24 95

Åbningstider på sekretariatet:
Åbent: mandag - torsdag 10-14, fredag lukket.
Skriv til ftlf@ftlf.dk, hvis du gerne vil komme på et andet tidspunkt - så finder vi ud af det.