Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Nyheder

Evaluering af Pinsetræf 2024 i Bogense

23-09-2024 / Karen Vanderborght

Den 17. – 19. maj blev der igen i 2024 afholdt Pinsetræf i FTLF.

Igen i år var vejret med os – sol og tørvejr er noget, der gør sejlere glade. Vinden var rigelig, hvilket for nogen var fint og for andre en udfordring.
Planlægningsgruppen havde lagt sig i selen for at lave et forrygende pinsetræf, men kan dog ikke tage ansvar for vejr og vind.

Ligesom i 2023 blev der umiddelbart efter træffet udsendt en mail med et evalueringsskema til alle deltagere. Planlægningsgruppen er meget taknemmelig for de mange tilbagemeldinger og bemærkninger. Alt bliver læst med nysgerrighed og bringes ind i planlægningen af næste års Pinsetræf.

Og hvad er så karakteren til Pinsetræf 2024?
På en skala fra 1-5 (5 er bedst) er det overordnet set gået lidt bedre end 2023. Fra 4,32 til 4,65.

De to store indsatsområder var forplejningen og placering af både. Begge områder er blevet forbedret kraftigt, så man må sige at indsatsen har virket! Forplejningen er gået frem fra 3,63 til 4,53, og placering af både har fået 4,48.

Havnen og dens faciliteter:
De fleste var fuldt ud tilfredse med havnen og faciliteterne. I modsætning til 2023, har vi i dette års evalueringsskema, taget placeringen af bådene ud som et selvstændigt punkt, og derfor er tallene ikke 100% sammenlignelige.

Lokalerne til workshop og fest:
Støberiets lokaler vurderes rigtig gode til både foredrag, workshops og fest. Efter at lydsystemet er blevet opgraderet i forhold til 2023, er der meget få negative kommentarer til lokalet.

Lokalerne i Bogense Sejlklub:
Man lærer hele livet – og efter at været blevet taget lidt på sengen, i forhold til hvor stor tilslutning der var til grillaftenerne i 2023 - havde planlægningsgruppen gjort klar med flere varme kul i år. Det blev taget godt imod. Også til generalforsamlingen vurderes lokalerne gode. Især fordi vi i år havde bedre styr på lyden.

Maden til festaften:
Efter at have været det helt store samtaleemne i 2023 – og ikke på den gode måde, var vi meget spændte på evalueringen af dette års menu. Den faldt heldigvis i god jord hos de fleste, og vi synes også selv at både sammensætningen og tilberedelsen var højnet gevaldigt i år, ligesom serveringspersonalet var effektivt og venligt.

Foredrag og workshops lørdag:
Tiltaget med flere korte oplæg og lidt flere workshop var vi meget spændte på. Det blev heldigvis taget rigtigt godt imod. Det at der var tid og rum til at samtale og stille spørgsmål til oplægsholderne er der flere der kommenterer positivt på.

Grillaftener:
Grillaftenerne er som altid populære. Der er mange der kommenterer, at det er en meget hyggelig måde at starte et Pinsetræf. Der er her man kan mødes og snakke, skåle, hilse, spise og høre nyt fra venner man ikke har set siden sidste år.

Stumpemarkedet:
Stumpemarkedet er det eneste element, der er vurderet lavere i 2024. Af de indleverede evalueringer ses det, at der ikke var så mange der deltog. Kommentarerne der følger den lidt lave karakter er, at der ikke var så stort et udvalg, samt at den valgte placering var temmelig blæsende. Det er selvfølgelig forhold som planlægningsgruppen tager med i betragtning.

Åben båd:
Vi kan af tallene se, at det ikke er så mange der besøger Åben båd. Men dem som deltager er meget tilfredse. Af dem som bruger tilbuddet om Åben båd, vurderes det som en meget vigtig del af et Pinsetræf.

Til slut skal endnu engang lyde en kæmpe stor TAK til alle, der deltog i Pinsetræffet.
Det er jeres positivitet, nysgerrighed, snakkelyst og engagement, der gør Pinsetræffet til en succes.

Planlægningsgruppen er allerede gået i tænkeboks i forhold til næste år, hvor vi skal fejre foreningens 40-års jubilæum og til et stort, spændende og hyggeligt Pinsetræf i Bogense.


Kom tættere på dine drømme om langturssejlads:

Om FTLF

Foreningens formål er at arbejde for kendskab til og muligheden for langturssejlads.

Klik her for at læse mere om FTLF

Seneste nyheder

Kontaktinformation

FTLF sekretariat
Gustav Wieds Vej 25
8000 Aarhus C

(+45) 86 18 24 95

Åbningstider på sekretariatet:
Åbent: mandag - torsdag 10-14, fredag lukket.
Skriv til ftlf@ftlf.dk, hvis du gerne vil komme på et andet tidspunkt - så finder vi ud af det.